Desinfiointikaasutus

Desinfiointikaasutus tarkoittaa suljetun tilan desinfiointia höyrystämällä desinfiointiaine erittäin hienojakoiseksi sumuksi. Sumun pisarakoko on niin pieni, että se näyttää ihmissilmään savumaiselta, siksi käytetään termiä kaasutus. Pienen pisarakoon etuna on, että niiden tunkeuma on suuria pisaroita parempi.

Pienempi pisarakoko tarkoittaa samalla suurempaa pisaroiden yhteenlaskettua pinta-alaa, jolloin pienempi nestemäärä pystyy kattamaan koko desinfioitavan kohteen. Mitä pienempi nestemäärä – sitä vähemmän käytetään vettä, eli kohdetta ei kastella.

Käytämme desinfioinnissa PULSFOG-laitetta, joka on bensiinikäyttöinen kevyt ja tehokas ”kaasutykki”. Käytössämme on kolme eri kokoista PULSFOG-laitetta eli pieniin ja suuriin kohteisiin löytyy aina oma tehokas laite, jolla työ käy nopeasti ja tehokkaasti.

Desinfiointikaasutus on nopea ja tehokas menetelmä vaikeasti tavoitettaviin ja erityisesti suuriin kohteisiin. Menetelmää käytetään esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

  • Broilerhallit
  • Kanalat
  • Vihannesvarastot ja –laatikot
  • Tuotantolaitokset ja –laitteet
  • Homesaneerauskohteet
  • Siilot ja ruumat

PULSFOG-laitteilla voidaan käyttää useita eri desinfiointiaineita. Toimimme myös PULSFOG-laitteiden maahantuojan, Broilertekniikka Oy:n, valtuuttamana  huoltopisteenä. Desinfioinnin yhteydessä voidaan tietyissä tapauksissa käyttää myös biosidisiä torjunta-aineita, tai sumuttaa ne erikseen.

HYGISOFT PLUS-desinfiointiaine on käytössä osoittanut erinomaisen tehonsa viruksia, bakteereita ja homeita vastaan. Se on käytössä hajuton eikä tahri kohdetta.

Lisätietoja antaa Ari Pinomäki. Katso yhteystiedot.