Nyt syksyllä ampiaiset ovat tuottaneet monille päänvaivaa. Kun ilmat kylmenevät, pesissä tilanne rauhoittuu ja näin voisi olettaa hyönteistilanteiden helpottavan. Asia ei silt aina ole aivan näin: ongelmia aiheutuu muun muassa tilanteissa kun pesä on sellaisessa paikassa katolla tai katon rakenteissa/ullakolla tms. niin, että ampiaiset pääsevät kulkeutumaan sisälle lämpimään. Kohmeiset maassa/lattialla vönkivät tai epämääräisesti pörräilevät hyönteiset ovat etenkin uteliaille lapsille ja lemmikkieläimille vaaraksi.

Keväällä taas kuningatar saattaa vaeltaa ihmisten makuun väärään paikkaan ja pesähän kulkee perässä. Pesän rakennusaineena ampiainen käyttää puuainesta, joten pesänrakennuspuuhissaan se saattaa vaurioittaa ympäröiviä puurakenteita.

Mikäli kaupan ampiaismyrkyt eivät tehoa tai pesä ei ole helposti saatavilla, tulemme mielellämme auttamaan! Kysythän lisää palveluistamme myös muiden tuholaisten torjunnassa.

Ks. yhteystiedot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s